Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubert Reijnen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 17 oktober 1896, overleden op 22 april 1982, begraven te Heythuysen, zoon van Hendrik Antoon Michiel Reijnen en Maria Gertrudis Hubertina Konings.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 april 1940 met
Anna Maria Elisabeth Hebben, geboren te Heythuysen op 9 november 1904, overleden te Horn op 21 december 1980, begraven te Heythuysen, dochter van Joannes Hubertus Hebben en Angelina Wilhelmina Rutjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina