Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andries Aben, landbouwersknecht, geboren te Heythuysen op 20 maart 1895, overleden op 6 februari 1973, begraven te Heythuysen, zoon van Joannes Aben en Gertrudis Gijsen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 april 1926 met
Francina Petronella Scheenen, dienstbode, geboren te Roggel op 21 januari 1897, overleden te Heythuysen op 12 maart 1938, begraven aldaar, dochter van Theodorus Scheenen en Mathea Hendrica Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 8 maart 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina