Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Mathias Antonius Leijsen, pluimveehouder en verkoper veevoer, geboren te Stramproy op 4 november 1909, overleden aldaar op 13 juli 1996, zoon van Leonardus Hubertus Leijsen en Maria Christina Nouwen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 september 1941 met
Maria Antonia Joosten, geboren te Buggenum op 23 februari 1918, overleden te Stramproy op 19 september 2011, begraven aldaar op 24 september 2011, dochter van Wijnandus Hubertus Joosten en Anna Hubertina Ingeveld.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina