Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Antoinetta Rijks, geboren te Heythuysen op 17 mei 1905, overleden te Sittard op 4 juni 1994, dochter van Jacobus Rijks en Maria Gubbels.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1932 (1) met
Willem Hendrik Hubert Kessels, losarbeider, geboren te Horn op 10 januari 1904, overleden te Heerlen (Z) op 9 november 1935, zoon van Paulus Kessels en Cornelia Hubertina Quicken.

Zij is getrouwd te Heythuysen op 3 januari 1941 (2) met
Leonardus Mathias Smeets, mijnwerker, geboren te Weert rond 1915, zoon van Jacobus Cornelius Smeets en Maria Elisabeth Stijnen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina