Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Schoenmakers, geboren te Heythuysen op 4 juni 1906, overleden te Tilburg op 22 januari 1994, dochter van Joannes Schoenmakers en Maria Hubertina Reijnen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 augustus 1935 met
Johannes Wouterus Gerardus van Helmond, bankbediende, geboren te Helmond rond 1909, zoon van Petrus Johannes Franciscus van Helmond en Francisca Maria van Ekert.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina