Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Linssen, geboren te Baexem op 18 september 1912, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 september 1984, begraven aldaar, zoon van Christiaan Linssen en Maria Elisabeth Cramers.


Hij was gehuwd met
Petronella Wilhelmina Everts, geboren te Heythuysen op 10 november 1911, wonende te Baexem, overleden te Weert (Z) op 27 januari 2005, begraven te Baexem op 2 februari 2005, dochter van Gerardus Everts en Anna Catharina Hanssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Baexem rond juni 1949, overleden aldaar op 7 september 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina