Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus Adriaens, slager, geboren te Weert rond 1907, zoon van Jan Mathijs Adriaens en Joanna Maria Stals.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 16 juni 1942 met
Wilhelmina Johanna Gertruda Prinssen, kapster, geboren te Heythuysen op 14 mei 1906, wonende aldaar, overleden te Weert op 28 oktober 1949, dochter van Hendricus Prinssen en Elisabeth van Geene.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Elisabeth Antonia Hendrika, geboren te Heythuysen rond december 1944, overleden te Roermond op 20 december 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina