Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Hubertus Henricus Orbon, geboren te Heythuysen op 2 april 1911, overleden te Weert (Z) op 2 juni 1991, zoon van Josephus Hubertus Orbon en Maria Helena Veugen.


Hij is getrouwd te Weert op 27 september 1934 met
Maria Catharina Luijs, geboren te Budel op 15 januari 1906, overleden te Weert op 20 februari 1998, dochter van Petrus Joannes Luijs en Gertrudis Koolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina