Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Wilhelmus Orbon, landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 april 1907, overleden te Hunsel-Ell op 5 februari 1988, begraven te Ell op 9 februari 1988, zoon van Josephus Hubertus Orbon en Maria Helena Veugen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 27 mei 1938 met
Catharina Hubertina Knippenberg, geboren te Neeritter op 13 april 1904, overleden te Stramproy op 21 mei 1999, begraven te Ell, dochter van Theodoor Lambert Knippenberg en Barbara Catharina Tulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernardus Gerardus Helena, geboren te Hunsel-Haler op 5 januari 1942, overleden te Weert op 3 september 1966.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina