Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Hubertina Josephina van Mulken, modiste, geboren te Urmond rond 1888, overleden te Heythuysen op 28 april 1924, dochter van Laurens van Mulken en Maria Ida Hubertina Houben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 augustus 1916 met
Mathias Hendricus Trienekens, smid, geboren te Heythuysen op 21 december 1881, overleden aldaar op 24 juli 1934, zoon van Pieter Johan Trienekens en Maria Geertrud Berghs.
(Hij was weduwnaar van Aldegonda Maria Engels.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina