Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Antoinetta Deckers, geboren te Baexem op 7 januari 1878, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 4 juni 1946, dochter van Pieter Deckers en Maria Geertrud Houben.


Zij is getrouwd te Baexem op 30 april 1909 met
Josephus Hubertus Beelen, landbouwer, geboren te Grathem op 21 september 1879, overleden te Horn op 11 oktober 1962, begraven te Heythuysen, zoon van Hendrik Hubert Beelen en Joanna Helena Dircks.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Anna Maria, geboren te Baexem op 23 december 1914, overleden te Roermond op 28 januari 1996, begraven te Heythuysen.
  • 5 : Peter Johannes, geboren te Baexem op 29 juni 1916, overleden op 20 december 1993, begraven te Heythuysen.
    Hij was gehuwd met Henriëtte Geurts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina