Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Tobben, grondwerker, geboren te Roermond rond 1916, zoon van Caspar Tobben en Elisabeth Maria Hubertina Janssens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 19 mei 1942 met
Anna Maria Konings, geboren te Heythuysen op 20 december 1917, overleden te Roermond op 24 april 1974, dochter van Hendricus Hubertus Konings en Hendrina Geukemeijer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Henricus, geboren te Heythuysen rond augustus 1942, overleden aldaar op 19 oktober 1942.
  • 2 : Henricus Franciscus Hubertus, geboren te Heythuysen rond augustus 1943, wonende aldaar, overleden te Roermond op 15 november 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina