Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Hubert Ristenpatt, grondwerker, geboren te Horn op 9 mei 1894, overleden te Heythuysen op 15 januari 1976, zoon van Wilhelm Ristenpatt en Anna Maria Catharina Hendriks.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 februari 1942 met
Johanna Hubertina Timmermans, naaister, geboren te Heythuysen op 8 januari 1899, overleden aldaar op 10 maart 1969, dochter van Peter Hubertus Timmermans en Maria Barbara Hocks.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 13 februari 1931 met Joannes Wilhelmus Janssen, fabrieksarbeider, geboren te Heel en Panheel rond 1899, overleden te Heythuysen op 25 april 1941, zoon van Willem Janssen en Helena Coolen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina