Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Jacobus Korten, landbouwer, geboren te Stramproy rond 1877, overleden te Heythuysen op 31 oktober 1924, zoon van Martinus Korten en Joanna Gertrudis Camp.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 april 1917 met
Maria Gertrudis Peters, geboren te Heythuysen op 22 augustus 1878, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 april 1955, dochter van Hermanus Peters en Wilhelmina Philips.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Gertruda, geboren te Heythuysen op 29 juli 1919, overleden te Kerkrade op 16 november 1985.
    Zij was gehuwd met Silvester Joseph Camps.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina