Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Francis Rutten, landbouwer, overleden te Kessenich (B) op 29 juli 1838.


Hij was gehuwd met
Ludovica Janssen, landbouwster, overleden te Kessenich (B) op 11 december 1847.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theodorus, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 4 juli 1804, wonende te Nunhem en te Roggel, vermoord aldaar op 12 augustus 1864.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 10 juli 1829 met Anna Catharina Coolen, geboren te Ittervoort op 11 juni 1798, wonende te Roggel en te Nunhem, overleden aldaar op 6 december 1866, dochter van Hendrik Coolen en Maria Steijvers.
    (Zij had van een onbekende man één zoon.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina