Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Elisabeth Gubbels, geboren te Heythuysen op 16 juli 1915, overleden te Roermond (Z) op 24 december 1996, begraven te Heythuysen, dochter van Arnold Gubbels en Maria Helena van de Schoor.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 februari 1942 met
Gerardus Hubertus van Horne, landbouwer, geboren te Baexem op 2 maart 1909, overleden op 1 maart 1997, begraven te Heythuysen, zoon van Lodewijk van Horne en Maria Gertrudis Josephina Baatsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Wilhelmus, geboren te Heythuysen op 27 februari 1946, wonende aldaar, verongelukt aldaar op 30 juli 1960, begraven aldaar op 2 augustus 1960.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina