Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Engels.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Smollers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeta, geboren te Helden, wonende te Neer op den Loop, overleden te Neer op 31 januari 1791.
    Zij is getrouwd te Helden op 6 juli 1763 voor de kerk met Aegidius Houben, zadelmaker, gedoopt te Neer op 26 november 1731, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 27 januari 1811, zoon van Matheus Huiben en Catharina op den Boel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina