Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Hubert Hoeben, dagloner, geboren te Roermond op 27 mei 1813, overleden te Beegden op 29 juli 1855, zoon van Louis Houben en Hendrina Linssen.


Hij is getrouwd te Beegden op 28 oktober 1848 met
Catharina Wagemans, dienstmeid en tapster, geboren te Neer op 26 april 1821, wonende te Beegden, overleden aldaar op 13 maart 1900, dochter van Renerus Wagemans en Cornelia Wassenbergh.
(Zij is later getrouwd te Beegden op 1 juni 1856 met Reinier Joseph Snijders, geboren te Beegden op 21 maart 1829, zoon van Joannes Snijders en Anna Catharina Derickx.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Reinier Lodewijk, geboren te Beegden op 21 februari 1849, overleden te Nunhem op 10 januari 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina