Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Hubertus Broens, landbouwer, geboren te Grathem op 31 mei 1893, overleden te Weert (Z) op 17 juni 1982, begraven te Stramproy, zoon van Renier Hubert Broens en Maria Petronella Gubbels.


Hij is getrouwd te Weert op 19 april 1928 met
Jacomina Maria Janssen, geboren te Tungelroy op 24 oktober 1901, overleden te Weert (V) op 7 september 1991, begraven te Stramproy, dochter van Lodevicus Hubertus Janssen en Petronella Hubertina Nouwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina