Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Cuijpers, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 7 mei 1796, overleden te 's-Hertogenbosch op 25 september 1867, zoon van Joannes Cuijpers en Catharina Veugen.


Hij is getrouwd te Heel op 28 februari 1824 met
Joanna Nieskens, landbouwster, geboren te Heel op 10 juli 1800, dochter van Joannes Nijskens en Helena Maria Magdalena Snijders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Magdalena, geboren te Born op 2 januari 1828.
    Zij is getrouwd te Beegden op 19 januari 1855 met Joannes Henricus Hubertus Rutten, geboren te Heel op 10 juli 1832, zoon van Henricus Reinier Rutten en Johanna van de Winkel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina