Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Lambertus Hubertus van Heel, landbouwer, geboren te Herten op 11 januari 1890, overleden op 2 mei 1976, begraven te Oler, zoon van Jacobus van Heel en Anna Margaretha Hubertina Kanters.


Hij is getrouwd te Grathem op 5 mei 1922 met
Petronella Maria Vissers, geboren te Roggel op 8 mei 1894, overleden te Roermond (Z) op 16 maart 1978, begraven te Oler, dochter van Peter Johannes Vissers en Elisabeth Maria van Bussel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina