Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Severinus Hubertus Mathijs Beckers, chauffeur, geboren te Grathem op 12 maart 1911, overleden te Weert op 17 mei 1998, zoon van Johannes Beckers en Maria Helena van Heur.


Hij is getrouwd te Stramproy op 2 mei 1940 met
Mathilde Anna Schroeten, geboren te Neuss (D) op 17 augustus 1913, overleden te Weert op 31 januari 2007, dochter van Henricus Schroeten en Maria Koppmann.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina