Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Arnoldus Hubertus Stevens, landbouwer, geboren te Grathem op 7 april 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 december 1896, zoon van Henricus Stevens en Joanna Maria Arets.


Hij is getrouwd te Grathem op 30 april 1859 met
Petronilla van Essen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 25 maart 1833, wonende te Grathem, overleden aldaar op 4 juni 1907, dochter van Jan Hermanus van Essen en Maria Barbara Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Jacobus, schoenmaker, geboren te Grathem op 29 januari 1872, overleden te Roermond op 17 november 1937.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 juni 1904 met Maria Catharina Hemels, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 23 april 1883, overleden op 29 februari 1964, begraven te Roermond, dochter van Peter Mathijs Hubertus Hemels en Maria Agnes Hubertina Mooren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina