Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Brentjens, landbouwer, geboren te Wessem op 24 oktober 1804, wonende te Grathem, overleden aldaar op 19 september 1885, zoon van Peter Brentjens en Cecilia Philips.


Hij is getrouwd te Hunsel op 2 juni 1835 met
Aldegonde Cluetens, landbouwster, geboren te Hunsel op 8 oktober 1810, wonende te Grathem, overleden aldaar op 4 april 1859, dochter van Petrus Cleutjens en Catharina Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Joannes Mathijs, geboren te Grathem op 19 juli 1845, overleden aldaar op 31 januari 1894.
  • 8 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 18 september 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina