Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathijs Vaessen, dienstknecht, geboren te Grathem op 18 december 1833, overleden te Heel en Panheel op 9 januari 1892, zoon van Hendrik Vaessen en Joanna Maria Vossen.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 april 1866 met
Petronella Huberdina Koenen, geboren te Heel en Panheel op 10 april 1834, overleden aldaar op 31 december 1906, dochter van Henricus Koenen en Maria Josepha Moens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1869.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 20 april 1900 met Maria Elisabeth Houtackers, geboren te Heel en Panheel rond 1869, dochter van Leonardus Houtackers en Maria Helena Knoops.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina