Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Margaretha Dalemans, landbouwster, geboren te Nederweert op 26 juli 1846, overleden te Meerssen op 10 maart 1926, dochter van Antoon Dalemans en Maria Helena Hubertina Brouwers.


Zij is getrouwd te Grathem op 5 mei 1874 met
Jan Jacob Hubert Lamerichs, molenaar, geboren te Roermond op 24 oktober 1850, overleden te Maastricht op 19 januari 1916, zoon van Willem Lamerichs en Maria Elisabeth Mertens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Antonius Hubertus, molenaar, geboren te Grathem op 16 maart 1875, overleden te Valkenburg op 25 januari 1946.
    Hij is getrouwd te Schimmert op 20 oktober 1910 met Maria Josephina Houben, landbouwster, geboren te Schimmert op 8 september 1886, overleden te Maastricht op 4 september 1959, dochter van Nicolaas Houben en Maria Elisabeth Speetjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina