Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Peters, geboren te Kessenich (B) op 2 februari 1834, dochter van Reijnier Peters en Marie Elisabeth Koolen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 12 augustus 1868 met
Henricus Janssen, dagloner en landbouwer, geboren te Stramproy op 16 december 1843, overleden aldaar op 31 januari 1893, zoon van Jean Michel Janssen en Marie Catherine Peerlings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Cornelia, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 14 september 1868, wonende aldaar en te Ittervoort, overleden te Hunsel op 11 december 1942.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1898 met Wilhelmus Hubertus Cuijpers, arbeider en landbouwer, geboren te Neeritter op 10 december 1869, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 15 april 1912, zoon van Wilhelmus Cuijpers en Anna Christina Tubeé.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina