Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Hubertina Janssen, geboren te Grathem op 17 oktober 1880, overleden te Roermond op 6 januari 1962, dochter van Peeter Janssen en Maria Catharina Coolen.


Zij is getrouwd te Grathem op 28 maart 1913 met
Hubertus Spee, fabrieksarbeider, geboren te Baexem op 31 december 1883, overleden te Swalmen op 31 maart 1958, zoon van Hendrikus Spee en Maria Geertrud Roijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina