Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Claessen.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Keijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michael, landbouwer, geboren te St. George Ameren (D) op 13 maart 1738, wonende te Neer gehucht Bergerstraet, overleden te Neer op 26 mei 1804.
    Hij is getrouwd te Neer op 14 april 1774 voor de kerk met Anna Odilia Curvers, gedoopt te Buggenum op 28 februari 1742, wonende te Neer gehucht Bergerstraet, overleden te Neer op 24 december 1827, dochter van Wilhelmus Curvers en Maria Tosquiné.
    (Zij is eerder getrouwd te Neer op 1 februari 1769 voor de kerk met Sebastianus Voegels, gedoopt te Neer op 10 juni 1732, overleden aldaar op 22 december 1772, zoon van Petrus Voegels en Anna Verhagen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina