Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Stappers, geboren te Heythuysen op 8 februari 1867, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 december 1947, dochter van Willem Stappers en Maria Berben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 27 april 1900 met
Wilhelmus Brouwers, landbouwer, geboren te Baexem op 29 april 1870, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 25 oktober 1952, zoon van Jacobus Brouwers en Angelina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Margaretha Maria, geboren te Heythuysen op 17 september 1905, overleden aldaar op 2 augustus 1995, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina