Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubert Pollaert, dagloner, geboren te Beegden op 13 december 1877, overleden aldaar op 7 februari 1940, zoon van Antonius Hubertus Pollaert en Gertrudis Kuipers.


Hij is getrouwd te Horn op 22 januari 1904 met
Antonetta Hubertina Kuijven, geboren te Horn op 6 april 1882, overleden te Heel en Panheel op 11 oktober 1967, dochter van Renier Kuijven en Anna Catharina Kaelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Hubertina, geboren te Beegden rond 1906, overleden aldaar op 26 mei 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina