Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Wilms, landbouwster, geboren te Helden op 12 mei 1814, dochter van Jan Wilms en Joanna Petronella Huijs.


Zij is getrouwd te Helden op 10 november 1851 met
Martinus Gommans, akkerman en landbouwer, geboren te Helden op 10 juni 1813, zoon van Martin Gommans en Gertrude Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Helden op 2 oktober 1852.
    Zij is getrouwd te Helden op 9 april 1877 met Peter Joannes Korsten, arbeider, geboren te Nederweert op 6 april 1851, zoon van Henricus Korsten en Anna Maria Roijackers.
  • 2 : Gerardus, landbouwer, geboren te Helden op 16 januari 1855, overleden te Helden-Grashoek op 5 juni 1936.
    Hij is getrouwd te Helden op 29 april 1889 met Maria Magdalena Versteegen, dienstmeid, geboren te Roggel op 8 juli 1852, overleden te Helden op 16 november 1923, dochter van Arnould Versteegen en Dorethe Vestjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina