Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Segerardus Winkelmolen, stucadoor, geboren te Buggenum op 3 april 1876, overleden te Beegden op 24 april 1966, zoon van Godefridus Winkelmolen en Margaretha Hubertina Franssen.


Hij is getrouwd te Beegden op 25 juni 1915 met
Maria Margaretha Wassenberg, geboren te Beegden op 23 december 1885, overleden aldaar op 7 december 1922, dochter van Jan Hubert Wassenberg en Petronella Catharina Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina