Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Willem Janssen, bierbrouwer, geboren te Helden rond 1874, wonende aldaar, zoon van Johannes Janssen en Petronelle Lenders.


Hij is getrouwd te Helden op 15 juli 1907 met
Gertrudis Janssen, geboren te Helden rond 1880, wonende aldaar, dochter van Andries Janssen en Maria Elisabeth Jacobs.
(Zij is later getrouwd te Helden op 10 juli 1911 met Herman Hubert Verlaek, timmerman, geboren te Kessel rond 1883, zoon van Johannes Verlaak en Maria Agnes Rutten. Zij is later getrouwd te Helden op 12 mei 1919 met Pieter Rudolf Verdellen, landbouwer, geboren te Sevenum rond 1880, zoon van Antoon Verdellen en Hermina Gerards.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina