Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Hendrik Janssen, landbouwer, geboren te Helden rond 1868, overleden te Haelen op 25 april 1953, zoon van Johannes Janssen en Petronelle Lenders.


Hij is getrouwd te Helden op 14 mei 1900 met
Anna Gertrudis Claessen, geboren te Helden op 4 februari 1864, dochter van Joannes Claessen en Anna Maria van den Munckhof.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren op 15 februari 1902, overleden op 7 augustus 1986, begraven te Haelen.
    Zij is getrouwd te Helden op 21 mei 1935 met Peter Johannes Hoebers, burgemeester-secretaris gemeente Haelen, geboren te Helden op 11 juni 1905, overleden te Haelen op 27 december 1953, begraven aldaar, zoon van Peter Jan Hoebers en Gertrudis Houwen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina