Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Hendrika Florentina Aquarius, geboren te Haelen op 28 januari 1911, overleden te Deurne op 12 december 1987, begraven aldaar op 18 december 1987, dochter van Theodorus Joannes Hubertus Aquarius en Johanna Maria Dina Truijen.


Zij is getrouwd te Haelen op 4 juni 1935 met
Johan Noel Marie Joseph Ruemkens, bankemployé, geboren te Heerlen op 12 december 1905, overleden te Tokia-Nawasaki op 28 maart 1945, zoon van Joannes Josephus Jacobus Ruemkens en Joanna Catharina Reggers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina