Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Therese Timmermans.


Zij was gehuwd met
Henrij Kuijven, dagloner, geboren te Horn rond 1732, overleden aldaar op 7 april 1807.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, dagloner en landbouwer, geboren te Horn rond 1767, overleden aldaar op 17 juni 1849.
    Hij is getrouwd te Horn op 7 februari 1807 met Petronella Aerts, dienstmeid en landbouwster, gedoopt te Haelen op 1 maart 1772, overleden te Horn op 29 september 1849, dochter van Dirick Aerts en Maria Elisabeth Frinsen.
  • 2 : Francois, geboren te Horn rond 1772, overleden aldaar op 17 maart 1806.
  • 3 : Gerard, graanhandelaar, geboren te Horn rond 1781.
    Hij is getrouwd te Roermond op 17 oktober 1810 met Petronille van Herten, geboren te Weert rond 1784, dochter van Mathias van Herten en Marie Moolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina