Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Metten, landbouwer, geboren te Baexem op 2 juni 1900, overleden op 24 februari 1986, begraven te Kessel, zoon van Jan Mathijs Metten en Petronella Hubertina Houben.


Hij is getrouwd te Helden op 1 mei 1933 met
Petronella Johanna Hendricks, geboren te Helden op 29 maart 1906, overleden op 22 april 1993, begraven te Kessel, dochter van Mathijs Hendricks en Maria Elisabeth Wilms.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina