Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Evers, landbouwster, geboren te Horn rond 1783, overleden aldaar op 29 november 1836, dochter van Antonius Evers en Maria Vossen.


Zij is getrouwd te Horn op 15 oktober 1806 met
Joannes Leurs, landbouwer, geboren te Horn op 1 mei 1778, overleden te Geistingen (Ophoven) (B) op 2 juni 1854, zoon van Jacques Leurs en Anna Marie Vermeulen.
(Hij is later getrouwd te Horn op 31 maart 1837 met Anna Catharina Cuijpers, geboren te Heel op 18 maart 1807, dochter van Christiaan Cuijpers en Angelina Dewandel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina