Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Everardus Creemers, koetsier, geboren te Horn op 15 april 1821, overleden te Maastricht op 11 juni 1895, zoon van Theodorus Creemers en Gertrudis Roncken.


Hij is getrouwd te Maastricht op 9 mei 1866 met
Clara op 't Roodt, dienstmeid, geboren te Horn op 14 april 1836, overleden te Maastricht op 5 april 1910, dochter van Wilhelmus op 't Roodt en Catharin Engels.
(Zij is later getrouwd te Maastricht op 22 september 1897 met Mathias Robeers, dagloner, geboren te Maastricht op 31 maart 1842, overleden aldaar op 20 december 1907, zoon van Willem Robeers en Maria Catharina Foukens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina