Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Timmermans, wonende te Heel.


Zij was gehuwd met
Jan Loven, wonende te Heel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, dienstknecht, geboren te Horn, gedoopt op 23 juni 1784, wonende te Horn, overleden te Nunhem op 21 juli 1854.
    Hij is getrouwd te Horn op 12 april 1809 met Anna Verblaet, dienstmeid, geboren te Horn, gedoopt op 9 februari 1771, wonende te Horn, overleden te Nunhem op 13 oktober 1851, dochter van Goedefroid Verbledt en Mechtilde Cleusen.
  • 2 : Joannes, dagloner en landbouwer, geboren te Heel rond 1786, wonende te Horn, overleden aldaar op 3 mei 1864.
    Hij is getrouwd te Horn op 28 oktober 1813 met Margaretha Houben, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn rond 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 maart 1853, dochter van Gerardus Houben en Catharina Veugelaars.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina