Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Brentjens, dienstmeid, geboren te Horn op 25 oktober 1842, overleden te Merum-Herten op 15 april 1885, dochter van Dionis Brentjens en Anne Gertrude Mooren.


Zij is getrouwd te Herten op 12 april 1875 met
Peter Mathijs Fonteijn, dienstknecht, geboren te Beegden op 24 december 1848, zoon van Martinus Fonteijn en Wilhelmina Hoogmans.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina