Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Hubertina van den Wijer, geboren te Horn op 18 maart 1844, overleden te Maastricht op 12 januari 1869, dochter van Pierre van den Wijer en Christine van Geneegen.


Zij is getrouwd te Maastricht op 30 december 1868 met
Jacobus Martinus Smeets, dagloner, geboren te Susteren rond 1837, zoon van Pieter Jan Hubert Smeets en Maria Wilhelmina Pijpenbroek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Wilhelmina, geboren te Haarlem op 27 februari 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina