Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Mingaars, overleden te Neeritter in december 1801.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Brenkers, geboren te Neeritter op 19 oktober 1761, overleden te Maastricht op 4 april 1809.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, geboren te Dordrecht op 4 december 1786, wonende te Thorn, overleden aldaar op 7 september 1873.
    Hij is getrouwd te Thorn op 4 februari 1826 met Petronella Cramers, geboren te Thorn op 1 mei 1797, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 augustus 1883, dochter van Michiel Cramers en Caterina van Vlodrop.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina