Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Hendricus Aquarius.


Hij was gehuwd met
Joanna Keeren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mattis, akkerman, geboren te Horn op 27 november 1834.
    Hij is getrouwd te Helden op 16 april 1860 met Johanna Elisabeth Gielen, akkervrouw en landbouwster, geboren te Helden op 5 april 1835, dochter van Jacobus Gielen en Joanna van Roy.
    (Zij is later getrouwd te Helden op 14 januari 1868 met Josephus Ploem, dienstknecht, akkerknecht en akkerman, geboren te Neer op 28 september 1827, overleden te Kessel op 30 oktober 1897, zoon van Antonius Plum en Martine Luttels.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina