Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Coulen, dienstmaagd, geboren te Neeritter op 12 januari 1827, dochter van Henricus Koulen en Elizabeth Munecom.


Zij is getrouwd te Thorn op 18 november 1857 (1) met
Servaas Vangeninden, dienstknecht, geboren te Thorn op 24 september 1824, zoon van Hendrik Vangeninden en Anna Maria Streukens.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Thorn op 17 juli 1865 (2) met
Hendrikus Antonius Korstiens, kleermaker, geboren te Gestel en Blaarthem op 14 oktober 1827, zoon van Theodorus Korstiens en Anna Maria Sloots.
(Hij is eerder getrouwd te Thorn op 29 november 1855 met Ida Theuwen, geboren te Neeritter op 7 november 1827, overleden te Thorn op 27 mei 1865, dochter van Theodorus Teuwen en Jeanne Moors.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina