Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina van den Wijer, geboren te Horn op 24 juli 1847, overleden te Venlo op 1 juni 1926, dochter van Pierre van den Wijer en Christine van Geneegen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 3 juni 1878 met
Leonardus Hubertus Huskens, schoenmaker, geboren te Maasniel op 30 maart 1853, overleden te Venlo op 19 februari 1917, zoon van Peter Hubertus Huskens en Elisabeth Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina