Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Seems, koetsier, geboren te Horn op 11 april 1840, overleden aldaar op 5 juni 1878, zoon van Mathias Seems en Joanne Engelen.


Hij is getrouwd te Horn op 14 april 1871 met
Joanna Kessels, herbergierster en tapster, geboren te Horn op 2 augustus 1841, overleden aldaar op 12 maart 1920, dochter van Paul Kessels en Odilia Giesberts.
(Zij is later getrouwd te Horn op 22 november 1880 met haar zwager Peter Mathis Hubert Seems, landbouwer, geboren te Horn op 21 december 1843, overleden aldaar op 28 oktober 1907, zoon van Mathias Seems en Joanne Engelen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 5 januari 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina