Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Michiel Colbers, timmerman, geboren te Horn op 29 augustus 1908, overleden te Roermond op 19 mei 1962, zoon van Martinus Colbers en Anna Maria van Ratingen.


Hij is getrouwd te Beegden op 14 oktober 1938 met
Maria Hubertina Knippenberg, geboren te Hunsel-Haler op 16 juli 1910, overleden te Roermond (Z) op 10 november 1988, begraven te Leeuwen, dochter van Peter Jacob Knippenberg en Maria Helena Geenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina