Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Hubertina Tobben, dienstmeid, geboren te Horn op 29 november 1857, overleden te Herten op 8 mei 1926, dochter van Jean Tobben en Marie Elisabeth in de Reijp.


Zij is getrouwd te Herten op 20 oktober 1881 met
Hendrikus Hubertus Everts, dienstknecht, geboren te Herten op 5 mei 1852, zoon van Antoon Everts en Anna Maria Catharina Nelissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina